Book cover for Kun for os

Kun for os

Description of book

Ben kom igennem det første år på college, men han føler sig låst fast. Eneste lyspunkt er skrivemakkeren Mario, som har givet ham masser af spanskundervisning og endnu flere kys. Men hvorfor kan han ikke lade være med at tænke på en helt særlig dreng fra sin fortid?

Arthur er tilbage i New York for første gang i to år for at arbejde på et teater sommeren over, og selvom det er hårdt at være langt væk fra kæresten Mikey, ved han, at deres forhold kan klare alt. Derfor er det heller ikke noget problem, at ekskæresten Ben pludselig er inde i billedet igen. Vel?

Den første forelskelse er noget helt særligt. Men et det for sent til en do-over? Becky Albertalli og Adam Silvera fortsætter historien om Arthur og Ben, som læserne forelskede sig i i New York Times-bestselleren "Hvis det er os".

Becky Albertalli og Adam Silvera havde aldrig mødt hinanden, da deres debutromaner, "Simon vs. verdens forventninger" og "Den dag jeg glemmer", begge blev antaget inden for få dage. To uger senere læste de – og blev fuldstændig grebet af – hinandens bøger, og to måneder efter var idéen til den første roman om Arthur og Ben, "Hvis det er os", født. Begge forfattere er blevet udnævnt som Publishers Weekly Flying Starts og har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Becky har sit liv i Georgia, Adam har sit i Los Angeles, og så har de et liv sammen i hinandens tekstbeskeder.