Pahan piirissä
Upcoming book

Audiobook & E-book: 6/5/2024

Pahan piirissä

Description of book

Jännityksen mestarin uuden sarjan henkeäsalpaava aloitus

Pahan piirissä kiidättää syvälle Ruotsin metsiin jahtaamaan maan vaarallisinta rikollista. Kuka on pahan piirin ytimessä, ja onnistuuko keskusrikospoliisin NOVA-erikoisryhmä löytämään hänet ennen kuin on liian myöhäistä?

Suuren teräskonsernin johtaja kaahaa kohti Tukholmaa. Äkkiä hän menettää autonsa hallinnan ja syöksyy rypsipeltoon. Savuava auto heittelehtii pellossa, kunnes se leimahtaa liekkeihin.

Kun johtaja löytyy kuolleena palaneesta BMW:stään, tapahtumaa pidetään onnettomuutena. Tapahtuu toinen räjähdys, ja rikoskomisario Eva Nyman ymmärtää nopeasti,että meneillään on jotakin suurta. Hän saa viestin, jossa ennustetaan seuraava, paljon pahempi isku. Ja kirjoittajan valitsemat sanat kuulostavat kammottavan tutuilta...

Vihjeet johtavat Nymanin menneisyyteen, traumaan, jonka hän luuli jättäneensä turvallisesti taakseen. Hän on varma, että vain hänen vakaviin rikoksiin erikoistunut NOVA- ryhmänsä pystyy selvittämään, kuka kaiken takana on.

Pahan piirissä tempaa mukaansa jännityksen ja vaaran poluille niin kuin vain Dahlin rikosromaani voi tehdä. Tulet janoamaan tätä lisää!

Arne Dahl on yksi Pohjoismaiden parhaista rikoskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli viisi miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty yli 32 kielelle. Dahl on palkittu Saksan, Tanskan ja Ruotsin tärkeimmillä rikoskirjailijapalkinnoilla. Pahan piirissä aloittaa Dahlin uuden, pitkään odotetun NOVA-sarjan.

AudiobookE-book

Finnish