Sen Smrtelníků (Sága Čarodějův Prsten – Kniha Patnáctá)

Sen Smrtelníků (Sága Čarodějův Prsten – Kniha Patnáctá)

Description of book

“ČARODĚJŮV PRSTEN má všechny rysy potřebné pro jasný úspěch: hlavní i vedlejší příběh, záhadná atmosféra, stateční rytíři a rozkvétající vztahy, které zacelují rány na zlomených srdcích, a dále také podvod či zrada. Slibuje dlouhé hodiny zábavy a jistě uspokojí všechny věkové kategorie. Dílo najde své místo v knihovnách u všech příznivců fantasy literatury.”
—Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (komentář k CESTA HRDINY)

Zajímavá epická fantasy.”
—Kirkus Reviews (komentář k CESTA HRDINY)

“Máme zde začátek něčeho pozoruhodného.”
—San Francisco Book Review (komentář k CESTA HRDINY)

SEN SMRTELNÍKŮ je PATNÁCTOU knihou ze série ČARODĚJŮV PRSTEN, kterou zahájila kniha CESTA HRDINY – zdarma ke stažení!

V knize SEN SMRTELNÍKŮ se Thorgrin a jeho bratři snaží osvobodit ze spárů pirátů a pokračovat v pátrání po Guwaynovi na širém moři. Setkávají se s nečekanými přáteli i nepřáteli, magií i zbraněmi, draky i lidmi. To vše mění samotnou podstatu jejich osudů. Podaří se jim konečně najít Guwayna?

Darius i s několika přáteli přežije masakr jejich lidí – ale jen proto, aby zjistil, že jsou z nich zajatci vržení do imperiální arény. Připoutaní jeden k druhému čelí nepředstavitelným nepřátelům, jejich jedinou šancí na přežití je stát bok po boku a společně bojovat jako bratři.

Gwendolyn se probere a zjistí, že ona i ostatní přežili dlouhý pochod Velkou pustinou – a co je ještě překvapivější, dostali se do země, která překonává i jejich nejdivočejší představy. Zatímco jsou představeni u nového královského dvora, Gwendolyn zjišťuje nové skutečnosti o svých předcích. A její vlastní lidé změní její osud k nepoznání.

Erec a Alistair jsou stále drženi jako zajatci na moři, snaží se dostat ze sevření imperiální flotily během odvážného a smělého nočního útěku. Když už se zdá, že je vše ztraceno, získají něco, co je překvapí a zároveň jim poskytuje novou šanci na vítězství – a novou šanci na pokračování útoku do srdce Impéria.

Godfrey a jeho skupina jsou znovu uvězněni a odsouzeni k smrti. Zbývá jim tak jen jediná, poslední šance na únik. Po prožité zradě ale chtějí více než jen uniknout – chtějí se pomstít.

Volusie je obklíčena ze všech stran a snaží se, co může, aby udržela imperiální kapitol – bude muset využít mnohem silnější magii, než kdy dřív poznala, pokud chce dokázat, že je skutečnou bohyní, a pokud se chce stát svrchovanou vládkyní Impéria. Osud Impéria opět balancuje na ostří nože.

Se sofistikovaným budováním světa a charakteristik je SEN SMRTELNÍKŮ epickým příběhem o přátelích a milencích, o soupeřích i nápadnících, o rytířích a dracích, o intrikách a politických machinacích, o vyzrávání, o zlomených srdcích, o klamu, ambicích a zradě. Je to příběh o cti a odvaze, osudu a předurčení, o čarodějnictví. Je to fantasy, která nás přenese do světa, na který nikdy nezapomeneme. Do světa, který zaujme člověka každého věku i pohlaví.

“Oduševnělá fantasy ….Jedná se o pouhý začátek toho, co se slibuje stát epickou ságou pro mladé čtenáře.”
—Midwest Book Review (komentář k CESTA HRDINY)

“Čtivá záležitost…prostě musíte vědět, co se stane dál a nedokážete to jen tak odložit.”
—FantasyOnline.net (komentář k CESTA HRDINY)

“Je to nabité akcí …. Riceová skvěle píše a má fascinující předpoklady.”
—Publishers Weekly (komentář k CESTA HRDINY)

E-book

Czech

What other people think

Reviews of Sen Smrtelníků (Sága Čarodějův Prsten – Kniha Patnáctá)