Over ons

Over BookBeat

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. Je kunt kiezen uit twee verschillende abonnementsvormen en er één vinden die het beste bij jou past. Met ons Basic-account van €8,99 per maand kun je tot 20 uur per maand luisteren, en met het Premium-account van €10,99 per maand kun je tot 100 uur per maand luisteren.

Met onze gezinsaccounts kunnen tot vijf mensen die in hetzelfde huis wonen hetzelfde BookBeat-account delen. Je betaalt slechts €1,99 per maand voor elk toegevoegd profiel. Je kunt eenvoudig beginnen door je aan te melden op onze website en daarna kun je indien gewenst extra profielen toevoegen aan jouw account. Download de BookBeat-app op je mobiele telefoon of tablet en begin te luisteren. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Met een BookBeat-abonnement krijg je toegang tot meer dan 900.000 boeken. Je kunt beslissen of je de boeken wilt streamen of downloaden om ze offline te beluisteren. Offline luisteren is perfect wanneer je op reis bent en geen toegang hebt tot mobiele data of wifi. BookBeat ondersteunt ook Apple CarPlay en Apple Watch.

BookBeat is er trots op deel uit te maken van Bonnier, een bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in het creëren, verfijnen en distribueren van mooie verhalen. Boeken via digitalisering voor meer mensen beschikbaar maken is voor ons een natuurlijke volgende stap om verhalen te blijven verspreiden.

Gegevensbescherming en je privacy

Ongeacht of je wilt bijdragen door deel uit te maken van ons team om voor de beste service in de markt te zorgen, of gewoon echt van mooie verhalen houdt – we nodigen je uit om ons te volgen op onze reis!

Wil je meer weten over privacy en hoe wij je persoonsgegevens verwerken? Lees hier.