100 ikoniske stadioner

100 ikoniske stadioner

Beschrijving van het boek

Andreas Kraul tager dig med til 100 ikoniske arenaer, der har lagt græstæppe til de største fodboldkampe eller de mindste lokalopgør. Undervejs kommer vi også forbi nogle af de største klubbers hjemmebaner – bl.a Old Trafford, Maracanã, Allianz Arena og Bernabéu – og runder stadioner, som har spillet en rolle for det danske landshold: Ullevi i Göteborg og Parken i København.

Som fodboldfan, ekspert og kommentator har Andreas Kraul besøgt flere fodboldstadioner end de fleste andre danskere. Her fortæller han historierne om arenaerne og de mest dramatiske kampe, der er blevet spillet der. Han tager os også med bag kulisserne, ligesom han kommer med tips til området omkring stadionerne, hvis man får lyst til selv at rejse ud.

Andreas Kraul (f. 1975) er journalist og har siden 2005 været ansat på DR Sporten, hvor han blandt meget andet kommenterer landskampe og Superligabold i radioen. Han laver også den populære ugentlige podcast Fodboldlisten. I 2009 modtog han DR’s Sprogpris, og i 2016 blev han kåret til Årets Reporter ved Prix Radio. Han har tidligere (s.m. Lars Hestbech) udgivet adskillige fodboldårbøger samt ”VM – Højdepunkter og skandaler”.