Antero Varovainen ja Onnenkivi (e-äänikirja)

Antero Varovainen ja Onnenkivi (e-äänikirja)

Beschrijving van het boek

Antero Varovainen valloittaa elokuvateatterit!

Jukka Itkosen ja Arto Halosen mestarillisen valloittava kertomus mielikuvituksen voimasta, onnen etsimisestä ja odotukset ylittävästä ystävyydestä.

Koulua aloitteleva Julius tutustuu yllättäen ihka oikeaan vampyyriin, erakkomaiseen ja hyvin erityislaatuiseen Antero Varovaiseen. Ystävykset yrittävät yhdessä valmistaa Onnenkiveä. Tekisikö se Juliuksen toisistaan etääntyneistä vanhemmistakin jälleen onnellisia? Sydämellisen humoristinen Antero Varovainen ja Onnenkivi nähdään vuonna 2023 Arto Halosen ohjaamana ja yhdessä Jukka Itkosen kanssa käsikirjoittamana elokuvana. Kirjaa rytmittää vinha vampyyrisarjiskuvitus!

Jukka Itkonen (1951–2021) oli monipuolinen ja moninkertaisesti palkittu runoilija, sanoittaja ja suomentaja, jonka laaja tuotanto sisältää runoja, lastenromaaneja, näytelmiä, librettoja, kuunnelmia ja tv-käsikirjoituksia. Hänet tunnetaan myös ansioituneena lasten- ja nuortenkirjojen suomentajana.
Arto Halonen (s. 1964) on kansainvälisesti palkittu fiktio- ja dokumenttielokuvien ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Vuonna 2023 sekä elokuvana että lastenromaanina julkaistava Antero Varovainen ja Onnenkivion Arto Halosen ja Jukka Itkosen käsikirjoittama ja ensimmäinen Arto Halosen ohjaama lastenelokuva.

E-book

Fins