Bacon i bagagen

Bacon i bagagen

Beschrijving van het boek

”Hvor står jeg? Hvad er mit udgangspunkt? Til min kompagnons store fortrydelse er mine film blevet mere og mere apokryfe i takt med, at de handler mere og mere om mig selv. Men det er jo hele hemmeligheden – at man kun bør lave noget om noget, der for alvor interesserer én. Eller er det en luksusindstilling? Det forekommer mig, at der er nogle, der tjener til livets ophold ved ren selvfedme, og er det ikke bare tidstypisk?”

Han er egentlig dokumentarfilmskaber, men det er hans kone, der tjener pengene. Hun er dyrlæge, og da han hægter sig på hende og tager med til en kongres om hendes speciale, grise, får han den geniale idé at lave en dokumentar om lige præcis dette emne. Arbejdet på filmen viser sig imidlertid at blive mere farligt, end han havde regnet med, da han kommer til at grave i det helt forkerte hul. Historien får sit eget liv, og pludselig bliver det hele lige lovligt dramatisk, for ikke at sige livsfarligt!

”Bacon i bagagen” er en underholdende og spændende roman fortalt med et evindeligt glimt i øjet. Bogen trækker på forfatterens eget liv og personlighed, mens virkelige hændelser og karakterer blandes sammen med fiktive. Bogen udkom første gang i 2015.

Mikkel Stolt (f. 1965) er en dansk forfatter og filmskaber, der har udgivet både fiktion og fagbøger. Han er uddannet cand.phil. i filmvidenskab og står bag en række kortfilm og dokumentarfilm. I 2015 udkom hans autofaktiske bog ”Bacon i bagagen”, som er udgivet med støtte fra Danske Filminstruktørers Legatudvalg.

Fra DBC's lektørudtalelse: "Mikkel Stolt fascinerer med en både underholdende, skæv og tankeprovokerende roman...", "forfriskende anderledes", "...et absolut must på mange biblioteker".

Auteur.Mikkel Stolt
Voorlezer.Tobias May Hertz

Wat anderen vinden

Recensies over Bacon i bagagen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen