Begravet hemmelighed

Begravet hemmelighed

Beschrijving van het boek

EN KVINDES PASSION FOR MYTER OG MAGI LEDER HENDE DIREKTE IND I ONDSKABENS KLØR

Langs en øde og barsk kyststrækning i Irland undersøger ”folklivsforskeren” Keira Sullivan legenden om en keltisk stenengel. Hun tror, hun har fundet den i en ruin, men inden hun når at undersøge fundet nærmere, mærker hun tilstedeværelsen af noget meget ondt … Og så braser ruinen sammen over hende.

Keiras onkel kontakter Simon Cahill på redningsorganisationen Fast Rescue for at bede ham om hjælp til at finde sin forsvundne niece. Simon, som egentlig burde holde lav profil, efter han har infiltreret en kriminel organisation, beslutter sig for at lede efter hende – og finder hende også i live.

Simon tror hverken på myter eller magi, men sporene efter et forfærdeligt voldeligt overfald får ham til at indse, at faren er yderst virkelig. Og når volden trappes op, forstår både ham og Keira, at det har lykkes legenden at puste liv i en beregnende morders syge sind … en, som helt sikkert vil dræbe igen.

Begravet hemmelighed er en spændende roman om farlige myter, begravede hemmeligheder og den ødelæggende sandhed de gemmer på. Carla Neggers er i topform.

Auteur.Carla Neggers

E-book

Deens