De gave
Verwacht luisterboek
30/4/2024

De gave

Beschrijving van het boek

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats!

Nadat ze ontvoerd werden, konden Whit en Wisty ternauwernood met hun leven uit de gevangenis ontsnappen. Nu zijn ze de leiders van het verzet en doen ze er alles aan om gevangen en ontvoerde kinderen te redden.

Tegelijkertijd doen de soldaten van de Nieuwe Orde hun uiterste best om Whit en Wisty opnieuw op te pakken. Hun boosaardige leider wil namelijk de hele wereld beheersen en manipuleren, en daarvoor heeft hij nog twee dingen nodig: de gave van Whit en de gave Wisty. Niets kan hem tegenhouden die in handen te krijgen…

'Interesting and fun characters. I never knew what going to happen next. Very suspenseful' - Goodreads recensie.

Heks & Tovenaar

Heks & Tovenaar is een serie over een magische dystopie, waarin een broer en zus de handen ineen moeten slaan om de verwrongen regering neer te halen die meedogenloos de samenleving controleert.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.