Den vita anden

Den vita anden

Beschrijving van het boek

"Skepnaden svävar sakta nedför de sista trappstegen och Tyra blir iskall i magen. Spöken och andar finns ju inte. Eller? Ändå kommer en rakt mot dem och nu vet hon inte vad som är bäst: att skrika eller springa."

Tvillingarna Tyra och Hugo är på semester vid kusten tillsammans med sin pappa. Men det blir inte alls som de tänkt sig. Pappa bara jobbar, vädret är uselt och hotellets ägare, Agata, är minst sagt konstig. Hon säger att de absolut inte får gå upp på vinden.

Dessutom har hotellet inga andra gäster. Det går nämligen rykten om att det spökar i huset. En kvinna från förr i tiden ... Kan det verkligen stämma?

Det finns inga spöken, säger pappa och Tyra vet ju att han har rätt. Ändå ...

Varför är hissen så konstig? Och vem är kvinnan på tavlan i korridoren? Tyra och Hugo bara måste gå upp till den förbjudna vinden och undersöka saken. Finns svaret där?

Den vita anden är en lagom kuslig berättelse som är perfekt både att läsa själv och för högläsning. Författaren Åsa Öhnell har skrivit böcker för nästan alla åldrar, framför allt spänning och feelgood. Hon har fått flera stipendier och även vunnit Barnens romanpris i Karlstad.

Auteur.Åsa Öhnell

E-book

Zweeds