Det glemte værelse

Det glemte værelse

Beschrijving van het boek

New York, 1945: Da den alvorligt sårede kaptajn Cooper Ravenal bliver bragt til et privathospital på Manhattans Upper East Side, bliver den unge dr. Kate Schuyler involveret i et kompliceret mysterium, der viser sig at forbinde tre generationer af kvinder i hendes familie til ét enkelt ekstraordinært værelse i et historisk palæ i New York.

Hvem er kvinden på det miniatureportræt, kaptajn Ravenal altid har med sig, og som til forveksling ligner Kate? Og hvorfor bærer hun det rubinvedhæng, Kate har arvet efter sin mor? I sit forsøg på at finde svar, støder Kate på historien om Olive Van Alens fald fra et liv i luksus til fattigdom i slutningen af det 19. århundrede, hvor hun hyres som tjenestepige i selve det hus, hendes far var med til at tegne. Men gåden lader også til at være forbundet med Lucy Young, der i de brølende 20’ere drager fra Brooklyn til Manhattan for at opstøve den far, hun aldrig har mødt. Og i sidste ende peger alle tråde i retning af et ganske særligt værelse, som har været glemt af generationer. Spørgsmålet er, om Kate og Cooper er i stand til at håndtere de hemmeligheder, Det Glemte Værelse rummer?

Det glemte værelse er en farverig roman om tre generationer af kvinder og deres liv med kærlighed, chancer og tab på tværs af et halvt århundrede.