Det sorte armbånd
Verwacht luisterboek
4/6/2024

Det sorte armbånd

Beschrijving van het boek

Det sorte armbånd er fortsættelsen til den fængslende krimi Stemmen fra jorden.

Drabsefterforsker Mason Teilmanns mangeårige søgen efter en berygtet seriemorder truer med at opsluge hans liv og rive hans verden fra hinanden.

Masons instinkter vækkes straks, da Det nationale Cyber Crime Center afslører en hjemmeside, som har forbindelse til en pædofil trafficking-ring. Efterforskningen fører ham til Gayson Lopez, bedre kendt som The Wolf: Et navn, der har hjemsøgt Mason siden hans tid i New Orleans' politistyrke.

Hemmeligheder afsløres, og tilliden brister. Vil Mason sejre, eller vil ondskaben triumfere?

DET SORTE ARMBÅND er en mesterligt udformet spændingsroman, der vil få dig til at sidde på kanten af stolen fra første side. Forbered dig på en verden af mørke hemmeligheder, ubarmhjertig forfølgelse og uventede drejninger. Dyk ned i denne spændende thriller og oplev den skræmmende sandhed, at ondskaben nogle gange lurer tættere på, end vi nogensinde kan forestille os.

Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Hun debuterede med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015), “Brændende skyld” (2016) og "Sanitøren" (2017).