Det Ukendte

Det Ukendte

Beschrijving van het boek

"Jeg vil prøve på at anvende den videnskabelige iagttagelses metode på at konstatere og analysere fænomener, som hidtil i almindelighed er blevet forvist til eventyrenes eller det overnaturliges område, og jeg vil søge at hævde, at de er frembragte ved endnu ukendte kræfter og tilhører en usynlig, men virkelig verden, der er forskellig fra den, som opfattes af vore sanser."

Til alle tider har mennesket været optaget af ideer om, hvor vi kommer fra, hvad sjælen består af, og om der er et liv eller en form for bevidsthed efter døden. Den moderne videnskab har i høj grad forsøgt at påvise, at mennesket ikke er andet end hvad der kan måles og vejes. Den anerkendte franske astronom og forfatter Camille Flammarion gør i sin bog fra 1900 op med denne tankegang og anvender netop sine videnskabelige metoder til at undersøge mange af de emner, videnskaben normalt har afvist at beskæftige sig med.

Camille Flammarion (1842-1925) var en fransk astronom og forfatter, der med sin spændende foredrag og populære skrifter var med til at vække en bred interesse for astronomien. Han udgav flere bøger om astronomi, men er også kendt og elsket for sine skønlitterære værker, som er udkommet i store oplag overalt i Europa. Mange af hans værker er oversat til dansk.

Auteur.Camille Flammarion