Dödliga piller

Dödliga piller

Beschrijving van het boek

Polisinspektör Henrietta Rapp vid Falupolisen har nu blivit mamma och bestämmer sig för att tagga ner och sluta ta risker. Det går inte så bra.
När en ung flicka dör efter att ha tagit en syntetisk drog bestämmer Henrietta sig för att krossa de ytterst ansvariga. Samtidigt härjar en pyroman i Falun och i ett ödetorp utanför stan pågår underligheter.
Ingenting är vad det verkar vara och i den nervkittlande uppgörelsen är döden plågsamt närvarande.

Lars Thunell skriver fartfyllda deckare med den egensinniga polisinspektören Henrietta Rapp i huvudrollen. Han är född i Dalarna (f. 1957) men hamnade av en slump i Göteborg redan i unga år. Han är gift, har tre barn som alla lämnat hemmets trygga vrå, och två hundar.
Cirka 25 år har gått sedan Lars började skriva med målsättning att få en bok utgiven. I dag har Lars på sin utgivningslista tre romaner (”Vargbyn”, ”Hanoi Graceland” och Pojken i ån”), tre elaka humorböcker (”Den ädla konsten att vara elak” och ”Säg det med en käftsmäll”, båda skrivna ihop med Dag Öhrlund, och ”Lars Thunell’s elaka refuseringar”), samt fyra deckare (”Hämnden är ljuv”,”Livsfarligt misstag”, ”Hotad existens” och”Dödliga piller” som nu är aktuell).

E-book

Zweeds