En morderisk plan

En morderisk plan

Beschrijving van het boek

Naturfotografen Carine Winter flygter til Boston, hvor hun har takket ja til opgaven at fotografere renoveringen af et historisk palæ, tilhørende rigmanden Sterling Rancourts. Alletiders sted at hele et knust hjerte.

Her burde der ikke være den store risiko for at rende ind i Tyler North, den heltemodige militærmand fra luftvåbenets specialstyrker, som for et år siden reddede livet på selvsamme Sterling Rancourt og hans hustru ... men samtidig svigtede Carine ved alteret.

Men alting vendes på hovedet, da Carine finder liget af en mand – myrdet - i Rancourts hus, og politiets hovedmistænkte viser sig at være ingen andre end Tyler Norths bedste ven, Manny Carrera.

Carine er nu uforvarent er havnet midt i et dirrende livsfarligt spil. Og den eneste, der kan hjælpe, er den person, hun har forsvoret nogensinde at ville stole på igen: Tyler North!

Men tiden er knap – for i det smukke, men livsfarlige bjergområde ved Cold Ridge er en morder løs. En morder, der har lagt en koldblodig plan og som har mere i klemme, end nogen af dem kan forestille sig ...

Auteur.Carla Neggers

E-book

Deens