Fallet med den försvunna organisten
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 21/5/2024

Fallet med den försvunna organisten

Beschrijving van het boek

Tidigt på sommaren försvinner flera föremål från Trosvikens församling. När sedan organisten Hans en dag är spårlöst borta kräver församlingen att pastor Torkel Bengtsson gör något, och som av en händelse råkar Gösta Svenningsson befinna sig på rätt plats vid rätt tid.
För att smälta in i den kyrkliga miljön går Gösta undercover som den tyske missionären Claus Klettermaus, men det hela visar sig vara mer komplicerat än vad Gösta någonsin kunnat tro. Trots hans envetna försök att ställa allt till rätta är det något som inte stämmer ute i den ensligt belägna församlingen. När mystiken tätnar bestämmer sig Gösta att göra allt han kan för att hitta den försvunna organisten. Något han kanske kommer att få ångra …

De färgstarka karaktärerna Gösta Svenningsson och Lucifer Mattsson återfinns vanligtvis i deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström. Nu har de fått en egen serie fylld av humor och spänning. "Fallet med den försvunna organisten" är den andra boken om Gösta och Lucifers detektivbyrå.

Zweeds