Hannah 10: Kohtalonhetki

Hannah 10: Kohtalonhetki

Beschrijving van het boek

Romantiikkaa ja draamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

Kirkonkellot kaikuvat Hemsedalin laaksossa. On Sjugurd Slettenin viimeinen matka, mutta eräs kaksikko puuttuu saattoväestä. Ola ja Åshild ovat jääneet toiselle puolelle laaksoa – he ovat aivan poikki kaikesta siitä, mitä ovat joutuneet kokemaan. Oikeudenkäynti Åshildia vastaan alkaa pian, ja lopputulosta on mahdoton arvata. Kun Stein Lien ilmaantuu paikalle, huoli valtaa Olan, vaikka hänellä ei ole aavistustakaan mahdollisista seurauksista. Stein vain ei ole koskaan ollut tunnettu siitä, että tahtoisi Rudningenin väelle hyvää. Eikä aikaakaan kun hän nousee penkistään ja ottaa suunvuoron kesken oikeusistunnon. Ja se ei lupaa hyvää…

Norjan kauniissa vuoristossa elävä Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytääkseen elämäänsä onnen. Värikäs sukusaaga on täynnä jännitystä, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitäneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemää tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.