Hannah 9: Kesätuuli

Hannah 9: Kesätuuli

Beschrijving van het boek

Romantiikkaa ja draamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

Sörholmilla juhlitaan tanssiaisia, ja Birgit säteilee kilpaa kauniista kyntteliköistä loistavan valon kanssa. Hänestä on tullut aikuinen ja valtavan tavoiteltu seudun poikamiesten keskuudessa. Birgit on kuitenkin ujo, ja hänet hurmatakseen on edettävä varoen. Lundebyn kartanon Poul nauttii haasteista ja osaa pelata korttinsa oikein, kun tahtoo itselleen jotain. Hemsedalissa Åshild odottaa lasta ja ottaa Olan kehotuksesta viimein itselleen palvelustytön. Pikku Knut muistuttaa Olaa niin monessa, että pian Ola ja Åshild alkavat epäillä, että tämä ehkä tulee isäänsä enemmän kuin he toivoisivat…

Historiallinen, jättimäisen menestyksen Pohjoismaissa saanut kirjasarja. Norjan kauniissa vuoristossa elävä Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytääkseen elämäänsä onnen. Värikäs sukusaaga on täynnä jännitystä, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitäneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemää tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.