Hannah: 3. Haavekuva

Hannah: 3. Haavekuva

Beschrijving van het boek

Romanttista kartanodraamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

Synnytys ei ole Hannahille helppo. Siitä huolimatta, että Flemming saapuu paikalle ajoissa, Hannah selviää hädin tuskin hengissä. Onneksi Barbo ilmestyy kartanolle ja pelastaa tilanteen. Myös sana Olan kyvyistä on levinnyt, ja yhä useampi haluaa hänen apuaan. Avuntarvitsijat saapuvat mieluummin pimeän laskeuduttua, sillä ihmiset eivät helposti unohda huhuja, joita pappi on levittänyt Hannahista. Pappi ei edelleenkään katso hyvällä sitä, että Rudningenissa sekä isäntäväki että palvelijat elävät synnissä. Vaikka pappi tietää, millaisia ​​koettelemuksia Hannah on käynyt läpi, hän ei epäröi tuomita Rudningenin asukkaita. Hannah kutsutaan pappilaan tapaamiseen, jonka lopputulos on täysin erilainen kuin hän oli odottanut…

Norjan kauniissa vuoristossa jylhässä kartanossa elävä Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytääkseen elämäänsä onnen. Värikäs sukusaaga on täynnä jännitystä, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitäneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemää tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.