Hitte
Verwacht luisterboek
3/5/2024

Hitte

Beschrijving van het boek

"Oké," zei hij terwijl hij mijn handboeien losmaakte. "Stap weer in die auto en rij weg. Ga weer studeren, Jeanine. Jij bent hier niet geweest."

Nina Bloom heeft een fantastisch leven. Ze heeft een prachtige, succesvolle tienerdochter en een goede baan als advocaat in New York. Maar haar naam, haar geluk en haar succes zijn gebouwd op een leugen.

Negentien jaar na een incident dat ze liever vergeten zou zijn, krijgt Nina een zaak toegewezen van een man in de dodencel die beschuldigd wordt van een reeks moorden die hij zegt niet gepleegd te hebben. Nina weet dat hij gelijk heeft, ze weet namelijk wie de moordenaar wel is...

"De productieve Patterson lijkt niet te stoppen." - USA Today

"'Het is het strandboek van deze zomer, het zwembadboek, het vliegtuigboek, het boek voor het slapengaan, het boek voor bij de kassa. Ja, zo goed is het." - The Book Reporter Network

James Patterson (1947) is een Amerikaanse auteur en filantroop. Sinds 1976 heeft hij meer dan 200 boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal ruim 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. Tientallen titels stonden bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder boeken die hij samen met Bill Clinton en Dolly Parton schreef. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd.

Patterson heeft voor zijn (liefdadigheids)werk o.a. de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation gekregen.