Længsel efter Villa Elbstrand

Længsel efter Villa Elbstrand

Beschrijving van het boek

Det 20. århundredes dramatiske begivenheder skaber bølgegang for den hamborgske rederifamilie Nieland og deres tjenestefolk i Villa Elbstrand. Men midt i krigstiderne spirer kærligheden og håbet om forandring.

Livet i Villa Elbstrand fortsætter. Familieoverhovedet, Gudrun Nieland, fejrer sin 80-års fødselsdag, og hun kan med stolthed se, hvordan rederifamilien er vokset siden Første Verdenskrigs afslutning. Børnebørn og oldebørn fylder huset med glæde, men en uønsket gæst sætter en brat ende for festlighederne.

Nationalsocialisternes magtovertagelse i Tyskland er blevet en realitet, og nazismens indtog i Villa Elbstrand truer med at splitte den ellers lykkelige familie ad. Mens det voksende jødehad gør ægteskabet mellem Anna og Gideon farligt for hele familien, må Willy og Hinnerk udleve deres kærlighed i skjul.

Alt imens nærmer en ny verdenskrig sig, og den skal få store omkostninger for rederidynastiet i Hamborg. Men den unge generations foretagsomhed og blomstrende kærlighedsliv sørger for et spinkelt håb i de mørke tider.

Længsel efter Villa Elbstrand er andet bind i trilogien.