Mai més

Mai més

Beschrijving van het boek

Susana Hernández ens presenta Mai més, una novel·la que ens situa en dos barris multiculturals de Barcelona, la Mina i el Besòs, i se centra en els entramats socials i els focus de delinqüència. Com la mateixa autora explica, "en aquesta segona novel·la apareix la lluita dels personatges, la realitat dels narcopisos i el rebrot de l’heroïna" i se serveix de les pàgines del llibre per retratar aquest somni europeu dels immigrants, que al final es converteix en un malson.
I ho fa amb quatre protagonistes, tots ells força diferents, la vida dels quals es va entrellaçant al llarg de tota la trama pels carrers d’uns barris on han de conviure, i sovint xoquen, diferents cultures.
Una història que ens ofereix un retrat social de la crua realitat que es viu als suburbis de les nostres ciutats, que es pot llegir d’una tirada perquè enganxa des del principi fins al final, que resulta colpidor i sorprèn per la duresa del que passa.

Susana Hernández (Barcelona) ha estudiat Imatge i So i Integració Social, Investigació Privada i Psicologia. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació exercint de crítica musical, redactora d’esports i locutora de ràdios. Ha publicat les novel·les: "La casa roja", premi Ciutat de Sant Adrià 2005; "La puta que leía a Jack Kerouac"; "Curvas peligrosas"; "Contra las cuerdas", finalista a la millor novel·la de València Negra 2013; "Cuentas pendientes", guanyadora del premi a la millor novel·la negra de Cubelles Noir 2016 i finalista a la millor novel·la de Tenerife Noir 2016, Salamanca Negra 2016 i premis Novelpol 2016; "Males decisions/Malas decisions", guanyadora del premi a la millor novel·la negra de Cubelles Noir en català 2018 i finalista de València Negra en català 2018; "La reina del punk" i "Los miércoles salvajes", finalista de Salamanca Negra 2019. Així mateix, ha participat en diverses antologies. És autora de diverses peces de teatre breu i imparteix tallers literaris des del 2011.

Catalaans