Moretti-arvingen / Megan og prinsen

Moretti-arvingen / Megan og prinsen

Beschrijving van het boek

Moretti-arvingen
Et lykkeligt kærlighedsliv eller en succesfuld karriere … men aldrig begge på samme tid.

Sådan lyder forbandelsen, som hviler over familien Moretti. Marco har svoret, at han aldrig vil forelske sig. I stedet har han valgt at satse på en fremgangsrig karriere.

Men der er en kvinde, som har besluttet sig for at ændre på den sag – og det er Virginia Festa. Hun har nemlig alt at vinde, hvis hun ophæver familien Morettis forbandelse, og hun ved, hvordan hun skal lykkes med det. Første skridt på vejen er at forføre Marco …

Megan og prinsen
Familien betyder alt, og prins Shafir er klar til at gå langt for den. Og han vil gøre alt for at sikre, at hans kusine Zara får sit drømmebryllup. Men det kræver, at han får ”fjernet” kvinden, som truer med at stjæle den kommende brudgom foran næsen på kusinen.

Megan Saxon er vitterlig ikke ude på at ødelægge nogens lykke – alt er én stor misforståelse. Og da Shafirs bedste våben er hans charme, falder hun pladask for den mørkøjede prins, når han retter al sin opmærksomhed mod hende.

Med hvad sker der, hvis forføreren selv bliver offer for sin egen plan og bliver forelsket i en kvinde, som han ikke kan gifte sig med?

E-book

Deens