Oikeuden hinta

Oikeuden hinta

Beschrijving van het boek

Oikeuden hinta
Pako idylliseen irlantilaiseen merenrantakylään saa nopeasti kuolettavia käänteitä tässä mukaansa tempaavassa tarinassa, jonka on kirjoittanut jännityksen mestari Carla Neggers.

Meribiologi Julianne Maroney viipyy kaksi viikkoa pienessä Declan's Crossin kylässä Irlannin etelärannikolla. Hän ei ajatellut päätyvänsä FBI-agenttien Emma Sharpen ja Colin Donovanin silmätikuksi – etenkään kun Donovan oli vastuussa hänen särkyneestä sydämestään.

Emma ja Colin ovat Irlannissa puhtaasti henkilökohtaisista syistä. Colin tietää muistuttavansa Juliannea kaikesta, mitä nainen haluaa paeta, mutta jokin naisen matkassa herättää hänen epäilyksensä. Emma, joka on taiderikoksiin erikoistunut agentti, on myös valppaana. Miksi Julianne on valinnut juuri Declan's Crossin kaikista Irlannin kylistä?

Kymmenen vuotta aiemmin kylässä tapahtui taidevarkaus. Emman isoisä, tunnettu taide-etsivä, tutki tapausta, mutta tekijä jäi vapaalle jalalle. Samalla hetkellä, kun Julianne astuu Irlannin maankamaralle, kaikki alkaa tuntua menevän pieleen. Amerikkalainen sukeltaja, joka kutsui hänet Irlantiin, on kadonnut. Ja nyt Emma ja Colin ovat paikalla esittämässä kysymyksiään.

Synkkä salaisuus paljastuu Declan's Crossissa ja holtiton murhaaja täytyy pysäyttää, ja Emman ja Colinin panos peliin on henkilökohtaisempi kuin koskaan aiemmin.

Auteur.Carla Neggers

E-book

Fins