Ont blod

Beoordeling 3.8
12 uur 24min
320 Pagina's
A-gruppen
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

En svensk litteraturkritiker med anknytning till USA blir avlivad på det mest sataniska sätt i en skrubb på flygplatsen Newark utanför New York.

SAS-planet till Stockholm är fullbokat men nu finns en stol ledig och mördaren bokar in sig på SK 904. Det enda den svenska polisen vet är att det nu sitter en osedvanligt brutal seriemördare på ett plan med Stockholm som destination, men de vet inte vem av passagerarna det är.

En specialenhet från Rikskriminalen beger sig till Arlanda. Det är bråttom. Sverige är på väg att importera sin första äkta amerikanska seriemördare.

Det är upptakten till en häpnadsväckande och fasansfull händelsekedja som leder Paul Hjelm och hans kollegor i A-gruppen, specialenheten för "våldsbrott av internationell art", allt närmare mörkrets hjärta. Den vackra sensommaren övergår i regntung höst. Stockholm försänks i mörker. Och därinne famlar A-gruppen vidare efter den hemska, oväntade, undflyende sanningen.

"Ont blod" är den andra boken i Arne Dahls internationellt uppmärksammade serie om A-gruppen. Samtliga tio böcker finns utgivna i Månpocket och de fem första har även filmatiserats för SVT.

Auteur(s)::

Verteller(s):

Soort:

Serie:

Deel:

2

Tijd luisterboek:

12 uur 24min

Pagina's e-book:

320

Talen:

Zweeds

Gepubliceerd:

15/10/2014

Uitgever luisterboek:

Bonnier Audio

ISBN luisterboek:

9789173489768

Uitgever e-book:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-book:

9789100132330