Stjålne kys / Den farlige følelse / Din for evigt

Stjålne kys / Den farlige følelse / Din for evigt

Beschrijving van het boek

Stjålne kys
Miniserie: Længe leve kærligheden (2)

Som barn forgudede Rosie Forrester sin ven prins Corso, men da han indtager sin plads som konge, ændrer alt sig, og de mister kontakten. Efter mange år mødes de igen, og begiver sig ud på en lang rejse. Snart ser Rosie spor af den ven, hun elskede, og opdager, at han er tiltrukket af hende, ligesom hun er af ham. I hemmelighed tilbringer de lidenskabelige nætter sammen, men hvad vil der ske, når de må vende tilbage til virkeligheden?

Den farlige følelse

Hun var den sidste person, Mitch Carver havde ventet at se, da han gik ind på sit nye kontor.

Darcy Connors. Kvinden, der havde hjemsøgt hans drømme i månedsvis. Darcy Connors kan ikke tro sine egne øjne! Hun har brugt måneder på at finde Mitch, og nu står han pludselig der. Hvordan skal hun få fortalt ham, at resultatet af deres romantiske weekend i Paris er mere end blot søde minder?

Din for evigt

Kan man være besat af en mand? Katie Whittaker kan, og har været det siden Jared Caine kyssede hende, da hun var 19. Nu står hun her fem år senere, alene på en landevej i Italien, og hvem andre end Jared kommer hende til undsætning. De kan ikke afvise tiltrækningen mellem dem, men mørke skygger fra Jareds fortid truer ...

E-book

Deens