Storm over Villa Elbstrand

Storm over Villa Elbstrand

Beschrijving van het boek

Det 20. århundredes dramatiske begivenheder skaber bølgegang for den hamborgske rederifamilie Nieland og deres tjenestefolk i Villa Elbstrand. Men midt i krigstiderne spirer kærligheden og håbet om forandring.

Året er 1960, og selvom Anden Verdenskrig for længst er overstået, er familien i Villa Elbstrand stadig mærket af dens tragiske følger. Selv den nye generation må se i øjnene, at fortiden er en uomgængelig del af deres tilværelse, og at en atomkrig kan blive realitet.

Isabel Torres, barnebarn til Sofie Timmlein og Edith Nieland, er endelig kommet i lære som journalist. Under en efterforskning gør hun dog en ubehagelig opdagelse, som vækker de spøgelser til live, som familien troede var manet bort.

I mellemtiden er Isabels kusine og bedste veninde, Rosa Timmlein, rejst til Østtyskland for at forfølge både sin store kærlighed og drømmen om at blive skuespillerinde. Men da Muren i 1961 opføres, er Rosa pludselig afskåret fra sin familie i Vesten, og kun ét presserende ønske står tilbage: et liv i frihed.

Storm over Villa Elbstrand er det afsluttende bind i trilogien.