Tasmania

Beoordeling 3.7
10 uur 51min
206 Pagina's
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

Unohtumaton romaani ihmisyydestä, ilmastokriisistä, terrorismista ja poliittisesta muutoksesta

Nelikymppinen Paolo on varovainen ja elinvoimainen nuori mies. Hän uskoo, että tiede antaa hänelle kaikki vastaukset, mutta kohtaa vain kysymyksiä. Yhdessä häntä vanhemman Lorenzan ja poikansa kanssa hän matkustaa Pariisiin, jossa tutustuu pilvien muotoja tutkivaan professori Novelliin.

Tasmania on romaani tulevaisuudesta. Hallinnan menettämisen pelko ja yllätys ovat aikamme tunteita, eikä kukaan osaa sanoittaa niitä yhtä voimakkaasti kuin Paolo Giordano. Itse kukin voi löytää itsensä tästä herkällä ja eloisalla tavalla ajassamme kiinni olevasta romaanista, koska jokainen meistä etsii omaa tasmaniaansa. Tasmania kertoo kriisistä, joka ei ole vain kirjan pariskunnan kriisi vaan koko sukupolvemme ja planeettamme. Se on suuri romaani – syvällinen, kiehtova ja polttavan ajankohtainen. Kirjan on suomentanut Leena Taavitsainen-Petäjä.

Paolo Giordano on kansainvälisesti tunnetuimpia italialaisia nykykirjailijoita. Hänen läpimurtoromaaninsa Alkulukujen yksinäisyys voitti Roma Premio Strega -palkinnon ja Tasmania La Lettura -palkinnon. Giordanon edellinen teos Jopa taivas on meidän oli kansainvälinen arvostelu- ja myyntimenestys.

Edellisestä teoksesta sanottua:

”Jopa taivas on meidän on uskomaton saavutus. Paolo Giordano on nykykirjallisuuden säkenöivä tähti.” – André Aciman

”Giordano rakentaa romaaninsa taiturillisesti. Lukuja on vain seitsemän, ja jokaisen jälkeen voi otaksua, että tämä oli nyt tässä, kaikki kivet käännetty. Vaan aina kuin taianomaisesti sikiää uusi alku, joka tarkentaa ja laventaa niin henkilöiden keskinäisiä välejä kuin yhteiskunnankin jännitteitä sekä avaa uusia.” – Helsingin Sanomat

Auteur(s):

Verteller(s):

Vertaler(s):

Leena Taavitsainen-Petäjä

Soort:

Tijd luisterboek:

10 uur 51min

Pagina's e-book:

206

Talen:

Fins

Gepubliceerd:

16/9/2023

Uitgever luisterboek:

Aula & Co

ISBN luisterboek:

9789523643819

Uitgever e-book:

Aula & Co

ISBN e-book:

9789523643826