Ulvetid

Ulvetid

Beschrijving van het boek

Denne gang skreg hun ikke. Hun mærkede heller ikke nogen smerte. Verden kom mod hende i en vanvittig fart, og hun nåede aldrig at mærke efter, om det virkelig var som at flyve, før jord og sten smadrede ind i den lille, skrøbelige, levende organisme, vi kalder et liv.

Som ny efterforskningsleder står politikommissær Gabriel Fjell over for et skræmmende scenarie. En fjorten år gammel pige har hængt sig i skoven. Snart går det op for Gabriel og hans kollegaer hos politiet i Haugesund, at pigen har deltaget i et onlinespil, som er ved at brede sig blandt unge i byen. Et spil, der tæller ned til den endelige udfordring: at tage sit eget liv.

Sagen river op i Gabriels egen smertefulde sorg fra barndommen, samtidig med at han skal klare sin første efterforskning i den intense kamp mod både tiden og det skræmmende spil. Gabriel må finde den, der står bag spillet. Og endnu vigtigere – han skal hindre, at flere unge begår selvmord.

Ulvetid er første bog i serien om politikommissær Gabriel Fjell som er skrevet af den norske forfatter Geir Tangen (f. 1970). Geir Tangen er krimiforfatter og bor i Haugesund på den norske vestkyst. Han underviser unge i udskolingen, har arbejdet som freelancejournalist og er manden bag Norges største krimiblog: bokbloggeir.com. Geir Tangens tre første bøger, ”Maestro” (2017), ”Hjerteknuser” (2018) og ”Død mands tango” (2019), er udkommet på dansk og solgt til 17 lande.

Auteur.Geir Tangen
Voorlezer.Dan Schlosser