Viivinä maailmalla K1

Viivinä maailmalla K1

Beschrijving van het boek

Koko kausi 1

Viivinä maailmalla -sarjassa Kale Puonti ja Viivi Avellán keskustelevat, millaista on elää suomalaisena ulkomailla.

Miksi valokeilassa loistanut Viivi Avellán lähti vuosia sitten kaukomaille? Entä millaista on expat-elämä ulkosuomalaisena ainutlaatuisessa Singaporessa, jossa säännöt ja määräykset ovat kummallisia, eikä edes omassa kodissa saa olla alasti?

Muun muassa näiden kysymysten ohella selvitetään, millaisia mielikuvia suomalaisista on nykyään vallalla ja miksi vientiteollisuuden parissa työskentelevä Viivi on joutunut kahnauksiin paikallisten viranomaisten kanssa. Lisäksi pohditaan, ovatko virolaiset ja saksalaiset viemässä meidän rakkaita vientituotteitamme saunaa sekä joulupukkia ja millä tavoin suomalaiset voisivat markkinoida tuotteitaan paremmin ulkomailla. Lähde mukaan matkalle, jossa Viivin elämästä avautuu paljon sellaistakin, mikä saattaa yllättää sinut täysin.

Viivi Avellán (s. 1977) on entinen toimittaja ja nykyinen hyvinvointialan yrittäjä, joka edustaa työkseen pohjoismaisia yrityksiä ympäri maailmaa ja tutustuttaa niitä ulkomaiden markkinoihin.

Kale Puonti (s. 1962) on entinen poliisi, joka tunnetaan paitsi dekkaristina myös tietokirjoistaan. Lisäksi Puonti on tuttu katsojille MTV3:n Rikospaikka-ohjelman vakiokasvona ja kuuntelijoille podcastien tekijänä.

Fins