100 päivää
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 1/7/2024

100 päivää

Beschrijving van het boek

Mikä on menestyksen hinta?

Avioeroasianajaja Caroline käy pitkillä kävelyillä Dyrehavenin puistossa, eikä itsekään tiedä miksi. Hänen kiinteistönvälittäjänä työskentelvä miehensä Kaare on pääsemässä takaisin jaloilleen konkurssin jälkeen, ja miehellä on jälleen suuria suunnitelmia.

Heidän poikansa Lukas makoilee suurimman osan ajasta teiniluolassaan. Mitähän luolan uumenissa oikein tapahtuu?

Line etsii rakkautta Tinderistä sekä Elitedaters- ja Beautiful People -sivustoilta. Hän haluaa kunnollisen miehen, ja eräänä päivänä sellainen seisookin hänen edessään: lääkäri, tutkija ja hedonisti nimeltä Peter. Onko mies kaikkea sitä, mitä Line on kaivannut– ja enemmänkin?

Cille on jäänyt työttömäksi ja tuntee itsensä näkymättömäksi – hänen miehensä Ask ei tunnu huomaavan hänen olemassaoloaan. Mies tekee töitä, treenaa ja ihmettelee, mitä on tapahtunut hänen ihanalle, iloiselle vaimolleen: eikö Cille voisi vain ottaa itseään niskasta kiinni?

100 päivää jatkaa viihdyttävää ja tarkkanäköistä trilogiaa Kööpenhaminan Hellerupin miljonääreistä. Se kertoo elämän nurjista puolista: levottomuudesta ja kyltymättömyydestä, valheista ja itsepetoksesta. Millaisia toivon ja yksinäisyyden kokemuksia päällepäin onnelliselta näyttävän kadun asukkaiden kulisseihin kätkeytyy? Kuinka päästä jaloilleen kriisin jälkeen?

Tanskalainen Lotte Kaa Andersen on arvostettu kirjailija, joka kirjoittaa lempeän satiirisesti ja oivaltavasti yhteiskuntaluokista, ihmisyydestä, etuoikeuksista ja epäonnistumisista. Lotte Kaa Andersen on opiskellut kirjallisuushistoriaa ja mediatutkimusta, ja hän työskentelee sekä kirjailijana että luennoitsijana.

Fins