Boekomslag van Anna omassa kodissaan

Anna omassa kodissaan

Beschrijving van het boek

Anna uuden edessä.

Annan ja lääkäriksi valmistuneen Gilbertin on pian määrä mennä naimisiin ja aloittaa uusi, yhteinen elämä talossa meren äärellä. Uusi elämä tarkoittaa myös uusia yllätyksiä, uusia haasteita sekä tietysti uusia naapureita.

Ilo ja suru ovat jälleen läsnä, kun Anna valmistautuu äitiyteen ja kohtaa odottamattoman menetyksen. Uusista naapureista kasvaa Annalle rakkaita ystäviä, joihin hän tukeutuu vastoinkäymisissä. Anna ja Gilbert oppivat paljon myös toisistaan ja rakkautensa kyvystä kantaa heidät yli vaikeuksien.

Vihervaaran Anna-sarja on täydellinen sekoitus nostalgiaa, romantiikkaa ja ajatonta viisautta. Se on tarina kasvamisesta, uusiin haasteisiin tarttumisesta ja ystävyydestä, joka kestää läpi elämän myrskyjen.

L. M. Montgomeryn (1874–1942) Vihervaaran Anna ja Runotyttö -kirjat ovat kaikkien aikojen tunnetuimpia tyttökirjoja. Kirjoista on tehty useita televisio- ja elokuva-adaptaatioita, esimerkiksi Netflixin Anna, a lopussa. Montgomery ammensi kirjoihin inspiraatiota omasta lapsuudestaan kanadalaisella Prinssi Edwardin saarella.
Auteur.L. M. Montgomery
Voorlezer.Mia Renwall