Assaig general

Assaig general

Beschrijving van het boek

Milena Busquets continua la seva missió d’explicar el món, o almenys una part del món, a través de la seva vida i les experiències d’una dona privilegiada en una part privilegiada del món.
Barcelona, Cadaqués, fills, nòvios, amants, amistats, el sector editorial en què va néixer, l’experiència d’intentar escriure sense impostura, la llarga ombra de la seva mare morta, el temps que passa, l’èxit, la por, el sexe, la solitud i la llibertat.
A Assaig general, escrit durant el transcurs d’un any a través d’una història llarga i una sèrie d’articles curts, l’autora ens parla de família, seducció, por, èxit, solitud, el sector editorial en què va néixer i l’experiència d’escriure sense impostura, entre d’altres.
I a la peça més llarga d’aquest llibre, Milena Busquets torna a També això passarà després de deu anys: la narradora d’aquest relat, que no és la Blanca sinó la mateixa autora, decideix tres mesos abans del desè aniversari de la mort de la seva mare, que la mare mai l’ha estimat, fet que la obliga a mirar-se de nou el món que l’envolta i intentar explicar passat, present i futur.
Profunda i frívola, divertida i depriment, divertida i alhora dolorosament trista, més valenta que mai i meticulosa en l’observació dels detalls que ens fan qui som, trobem en aquest llibre la Milena Busquets en la seva millor forma.
Auteur.Milena Busquets

E-book

Catalaans