Els Barrufets - Històries de 3 minuts

Els Barrufets - Històries de 3 minuts

Beschrijving van het boek

T'agradaria barrufar amb els barrufets al Poble Amagat? Descobreix aquests contes barrufadivertits on podràs ajudar al Gran Barrufet a convèncer al Barrufet Cuiner perquè acabi el seu pastís, on investigaràs, junt amb en Barrufet Inventor, com canviar el clima o on hauràs de barrufatrobar els estratagemes d'en Gargamel. Un llibre ple de contes per somiar, volar i barrufar!

Preparat per descobrir el Poble Amagat i gaudeix de les aventures amb la Barrufeta, el Gran Barrufet, el Barrufet Volador i els altres follets blaus. Descobreix el que passa quan el Barrufet Inventor vol canviar el clima, quan el Barrufet Cuiner es queda sense ous per enfornar el barrufapastís o el que passa cada vegada que en Gargamel intenta arruïnar la tranquil·litat del Poble Amagat. Entra a aquest món màgic tan barrufadivertit!

Els barrufets van ser creats l'any 1958 de la mà del dibuixant belga, Pierre "Peyo" Culliford. Aquests follets blaus, tan petits com tres pomes, viuen tots junts en mig del bosc dins les cases en forma de bolets, al Poble Amagat. Quan no estan jugant, construint, menjant o investigant, es diverteixen fent enrabiar al malvat bruixot Gargamel i al seu gat, Azrael, que investiguen com desempallegar-se dels barrufets d'una vegada.

Els barrufets i les marques associades pertanyen a Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.