Boekomslag van Even tussen ons

Even tussen ons

Zes geheimen voor een beter seks- en liefdesleven

Beschrijving van het boek

Meer plezier tussen de lakens met hulp van de bekenste sekuoloog van Nederland.

'Eveline spreekt zonder schroom over toch gevoelige seksuele onderwerpen en weet iedereen open te breken... De ultieme oestervrouw!' Paul de Leeuw

Over seks delen we graag vooral de succesverhalen. De strubbelingen of twijfels die we in ons seksleven tegenkomen, houden we vaak voor onszelf. Seksuoloog Eveline Stallaart daarentegen ziet alles voorbijkomen in haar praktijkkamer. Van Ramon, die onlangs vreemd is gegaan omdat hij spanning mist in zijn relatie, tot Michael en Naomi, bij wie seks na de geboorte van de kinderen langzaam een van de punten op de to-dolijst is geworden.

Als iemand het weet, is het Stallaart: vrijwel niemand heeft een perfect seksleven. Maar juist als je omarmt dat het niet perfect hoeft te zijn, wordt het vaak leuker, lekkerder en beter. Een fijn seksleven is namelijk geen kwestie van presteren, maar van jezelf durven zijn en samen met je partner op kunnen gaan in het moment. Vanuit die overtuiging helpt ze de mensen die bij haar in de praktijkkamer terechtkomen. De waardevolle inzichten die ze daar opdoet, deelt ze nu ook in dit boek.

'Op even leerzame als openhartige wijze heft Eveline vele taboes op. Na het lezen van dit boek kan het alleen maar fijner worden "tussen de lakens".' Mieke Kerkhof, auteur en gynaecoloog

Eveline Stallaart specialiseerde zich na haar studie psychologie aan de Universiteit van Maastricht in de seksuologie. Sinds 2013 heeft ze haar eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast is ze als deskundige op het gebied van seksuologie betrokken bij tv, radio, podcasts, blogs en andere media, waaronder Married at First Sight, RTL Boulevard en Vandaag Inside.