Följa sitt hjärta / Ett ögonblick i sänder

Följa sitt hjärta / Ett ögonblick i sänder

Beschrijving van het boek

Följa sitt hjärta
Snygg, begåvad, trevlig och som en mussla när det gäller privatlivet. Det är intrycket Katrina får av nye läkarkollegan, Rhys Morgan. Han säger nej till att gå ut med sina arbetskamrater men Katrina vill han gärna bjuda på middag. Trots att hon har svårt att förstå sig på honom kan hon inte låta bli att charmas av Rhys sätt. Han vill veta allt om henne, men berättar knappt något om sig själv. Det är tydligt att han blivit sårad en gång och inte vill öppna sig för någon igen. Vågar hon ge sitt hjärta till någon som inte verkar tro på kärleken?

Ett ögonblick i sänder
Barnmorskan Annie avgudar de små barnen hon hjälper till världen, men kan till sin stora sorg inte få några egna. Då sker ett mirakel – efter en enda natt med semesterromansen Raphael Castillo blir hon gravid. Ett barn som Annie tänker ta hand om själv!



Förlossningsläkaren Raphael är dock fast besluten att aktivt delta i sitt barns liv. Men när deras lilla flicka föds för tidigt finns det inte mycket han kan göra. Det enda är att hålla om Annie och få henne att förstå att han kommer finnas vid deras dotters och hennes sida … vad som än händer!

E-book

Zweeds