Boekomslag van Geluk is iets groots in het klein

Geluk is iets groots in het klein

Beschrijving van het boek

Eline van Doorniks is in balans sinds ze op Texel woont met haar vriend voor het leven. Haar website voor rustzoekers in de natuur is populair en de spoken uit het verleden blijven meestal op afstand. Ze weet dat die haar parten kunnen spelen. Ze vlucht niet langer en verschuilt zich niet. Ze heeft ook geen schaamte meer en voelt zich over het algemeen vredig. Geluk is iets groots in het klein, maar blijft dat zo?

'Geluk is iets groots in het klein' is het 3e, zelfstandig te lezen deel van Partenspelers. Het vertelt het leven van Eline en haar partner na hun terugkeer op het eiland Texel.

Roos Verlinden groeide op in de Zaanstreek en volgde middelbaar onderwijs in Amsterdam. Ze werd fysiotherapeute en vertaalster van medisch-wetenschappelijke uitgaven. Op latere leeftijd werd ze schrijfster en inmiddels staan er een vijfentwintigtal boeken als 'light literature' op haar naam. Ze is een buitenmens, vogelaar en ze houdt van rust.

'Met Geluk is iets groots in het klein' laat ze een andere kant van haar schrijverschap zien door te beschrijven hoe haar hoofdpersoon na een lastige levensfase opbloeit tot een gelukkig mens.

Nederlands