Nora Sand 4: Hiljaisuusleikki

Nora Sand 4: Hiljaisuusleikki

Beschrijving van het boek

Englantilaisen pikkukaupungin karmaisevat salaisuudet nousevat pintaan rakastetun tanskalaiskirjailijan uusimmassa dekkarissa

Ulkomaankirjeenvaihtaja Nora Sand on matkustanut Thaimaahan treenaamaan potkunyrkkeilyä ja saamaan hieman etäisyyttä työ- ja ihmissuhdepulmiinsa. Sitten kotona Englannissa tapahtuu väkivaltainen poliisimurha. Vaikka Noran työpaikka talousvaikeuksista kärsivän Globalt-lehden toimittajana on yhä vaakalaudalla, hän löytää pian itsensä pienestä Toppinghamin maakuntakaupungista selvittelemästä raa'an rikoksen taustoja juttua varten.

Kaikki merkit viittaavat terrorismiin: paikallinen poliisi on mestattu sapelilla ja murhasta kuvattu videotallenne julkaistu netissä. Pieni Toppingham on äkkiä koko kansakunnan kauhistuneen huomion kohteena. Mutta mitä enemmän Nora tapausta tonkii, hän alkaa aavistaa, ettei pikkukaupungissa ole aikoihin ollut kaikki kohdillaan. Kaupunkilaiset viranomaisia myöten tuntuvat tekevän kaikkensa peitelläkseen jotain. Pala palalta paljastuva salaisuus on paljon synkempi ja musertavampi kuin alkuun olisi voinut uskoa. Se on salaisuus, jonka vuoksi joku on valmis tappamaan – toistuvasti.

Hiljaisuusleikki on suositun Nora Sand -sarjan neljäs osa. Rikoksia ratkovasta ulkomaankirjeenvaihtajasta kertovat kirjat ovat olleet myyntimenestys Tanskassa ja niitä on käännetty yli viidelletoista kielelle. Sarja on saanut inspiraationsa Lone Theilsin omista kokemuksista ulkomaankirjeenvaihtajana Englannissa. Myös Theilsin toinen dekkarisarja Paluu pimeään on ollut jättimenestys Storytelissä.

Fins