Paluu juurille

Paluu juurille

Tunneyhteydessä luontoon

Beschrijving van het boek

Mitä minussa tapahtuu, kun menen luontoon?

Teemu Syrjälän Paluu juurille muistuttaa, miten luonto voi auttaa meitä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Elämme luonnossa ja luonnosta, vaikka nykymaailma saa meidät välillä unohtamaan sen. Luonto silti vaikuttaa jokapäiväiseen terveyteen, tunnekokemuksiin ja maailmankuvaan. Hyvinvointivalmentaja Teemu Syrjälä käsittelee tässä kirjassa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, sillä siihen ei liity vain ravinto ja liikkuminen. Sen osa alueilla on lajimme kehityksessä biologinen his­toria, johon Syrjälä peilaa tämän vuosituhannen hyvinvointitrendejä.

Kirja muistuttaa, että arjessamme ja toisaalta kulttuuriperinnössämme ja juurissamme on terveyttämme tukevia asioita. Se antaa näkökulmia ja työkaluja, joilla elämää voi rakentaa luonnon avulla tasapainoisemmaksi ja inhimillisemmäksi sekä yksilönä että yhteisönä.

Teemu Syrjälä (s. 1982) on omistautunut luonnolle ja luonnonmukaisuudelle. Hän on pohjoisen kasvatti mutta asuu nykyään Salossa. Hän työskentelee hyvinvointivalmentajana päätavoitteenaan ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja lisäksi hän luennoi sekä pitää suosittuja miesten viikonloppuja. Hänen edelliset teoksensa ovat Elinvoimaisen miehen kirja ja Miehen vuoro tuntea.