Pioneja ja peitetarinoita
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 17/6/2024

Pioneja ja peitetarinoita

Beschrijving van het boek

Hurmaavan viihdesarjan toinen osa on täynnä kukkien loistoa ja tunteiden suurta sinfoniaa

Nelikymppinen Helena elää täysillä unelmaansa kukkakaupassa, jossa päivät täyttyvät huumaavilla tuoksuilla ja unohtumattomilla kohtaamisilla. Helenan Hartsa-puoliso tosin luulee, että vaimo on vain pienellä virkavapaalla varsinaisesta työstään – mutta tämänkin Helena aikoo selittää vielä parhain päin.

Kukkaloiston keskeltä ei yllätyksiä puutu, myös Hartsan menneisyydestä paljastuu jotakin täysin odottamatonta, jossa riittää pureskeltavaa. Oman mausteensa Helenan elämään antaa seinänaapuriksi muuttanut äiti, jonka tempaukset saavat tyttären välillä silkan epätoivon partaalle. Eikä Helena itsekään osaa aina olla sekaantumatta ystäviensä ihmissuhdekuvioihin, vaikka tekeekin sen omaan hyvää tarkoittavaan tyyliinsä...

Blooming You on Tampereelle sijoittuva viihdesarja, joka yhdistää lämpimän viisasta huumoria ja elämän käännekohtia. Pioneja ja peitetarinoita -kirjassa sympaattisen päähenkilön Helenan hymy lämmittää joka päivä siitä riemusta, että yksi unelma on täyttynyt!

Laura Suomela tunnetaan lastenkirjoistaan sekä rennoista ja elämänmakuisista nuortenromaaneistaan. Minä vastaan marraskuu (Karisto 2022) oli Nuori Aleksis palkintoehdokkaana. Pioneja ja peitetarinoita on hortensioita ja pioneja rakastavan Suomelan toinen aikuistenromaani.

Fins