Rotanpyytäjä
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 23/9/2024

Rotanpyytäjä

Beschrijving van het boek

Rikoskomisario Stina Seger viettää ansaittua lomaa Marbellassa parhaiden ystäviensä Amelien ja Carolinan kanssa. Kotiin palattuaan hän kohtaa kuitenkin vastoinkäymisten aallon. Hänet hyllytetään Göteborgin poliisin palveluksesta, ja mikä vielä pahempaa: Amelie katoaa jäljettömiin. Stina ei saa lupaa työskennellä tapauksen parissa, mutta hän ei malta olla sekaantumatta ystävänsä katoamisen selvittämiseen.

Pian Stina joutuu keskelle kissa ja hiiri -leikkiä, jossa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Mitä syvemmälle hän uppoaa tapaukseen, sitä selvemmin hän huomaa, että totuus saattaa olla lähempänä kuin voisi kuvitella... Valheet ja salaisuudet vainoavat sekä syyllisiä että syyttömiä, eikä kukaan ei ole turvassa. Aika on käymässä vähiin ja Stina voi vain toivoa, ettei ole jo liian myöhäistä.

Rotanpyytäjä on klaustrofobinen jännitysromaani vaietuista salaisuuksista ja ylistetyn Stina Seger -dekkarisarjan kolmas osa.

Ruotsalainen rikoskirjailija Kamilla Oresvärd on syntynyt 1967 Falunissa. Hän debytoi ensimmäisellä romaanillaan 47-vuotiaana tehtyään ensin pitkän uran bisnesmaailmassa. Oresvärdiltä on aiemmin julkaistu synkänkaunis Mona Schiller -sarja, joka on koukuttanut lukuisia skandidekkarifaneja.