Saalistaja
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 3/6/2024

Saalistaja

Beschrijving van het boek

Kun Julia Johansson palaa aamuyöllä yökerhosta, hän kohtaa järkyttävän näyn. Kaikkialla on verta, ja Julian sisko makaa keittiössä elottomana.
Rikoskomisario Stina Seger tiimeineen ottaa tapauksen tutkittavakseen, mutta johtolankoja ei juuri tunnu löytävän. Kovapintainen Stina kamppailee myös oman surutyönsä ja jaksamisensa kanssa, eikä tutkintaa helpota myöskään se, että tekijä tuntuu jatkuvasti olevan askeleen edellä. Stinan kollegoineen on päästävä lähemmäs totuutta ennen kuin tappaja iskee uudelleen.

Samaan aikaan eräs mies yrittää selvittää totuuden vuosia sitten tapahtuneen karmean onnettomuuden takana. Kuka mies on ja mitä hän etsii niin kuumeisesti?
Näyttää siltä, että saalistajia on liikkeellä enemmän kuin yksi...

Saalistaja jatkaa rikoskomisario Stina Segeristä ja hänen tiimistään Göteborgin poliisissa kertovaa rikossarjaa, jonka sarjan ensimmäinen osa Muistijäljet aloitti.

Rikoskirjoistaan tunnettu Kamilla Oresvärd on syntynyt 1967 Falunissa, Ruotsissa. Hän debytoi ensimmäisellä romaanillaan 47-vuotiaana tehtyään ensin pitkän uran bisnesmaailmassa. Oresvärdiltä on aiemmin julkaistu synkänkaunis Mona Schiller -sarja, joka on koukuttanut lukuisia skandidekkarifaneja.

Fins