Boekomslag van Toscanan auringon alla
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 3/6/2024

Toscanan auringon alla

Beschrijving van het boek

Rakastettu muistelmaklassikko Toscanan maaseudulta.

Vastustamaton kuvaus italialaisesta elämänmuodosta ja ruoasta, ihmisistä ja lumoavasta ympäristöstä.

Lähes 30 vuotta sitten Frances Mayes tutustutti lukijansa uuteen, taianomaiseen maailmaan, kun hän osti ja entisöi hylätyn toscanalaisen villan nimeltä Bramasole. Toscanan auringon alla -kirja on sittemmin innoittanut aina uusia sukupolvia omiin seikkailuihinsa: matkustamaan vieraisiin maihin etsimään itseään, laittamaan ruokaa kirjan resepteistä tai vain viehättymään Mayesin aistivoimaisesta kielestä. Kirjan pohjalta on tehty samanniminen, Diane Lanen tähdittämä elokuva.

”Kiihkeä ylistys ’italialaisen elämän rehevyydelle’ - -. Kirja on juuri sellainen, jonka sujauttaisi elokuiselle retkelle eväskoriin - - tai pikemminkin, jota pitäisi sydäntalvella vieressään yöpöydällä.”

–New York Times Book Review

“Nojatuolimatkailua houkuttelevimmillaan.”

–Booklist

Frances Mayes on kalifornialainen kirjailija, runoilija ja toimittaja, jonka teoksista monet sijoittuvat hänelle tuttuun Italiaan. Mayesin kirjoista on suomennettu Toscanan auringon alla (suom. 1998), Bella Toscana (suom. 1999) ja Vaellusvuosi (suom. 2006) , joista ensimmäinen oli aikoinaan kaksi ja puoli vuotta New York Timesin bestseller-listalla.
Auteur.Frances Mayes
Voorlezer.Linda Wiklund