– Se mig ind i øjnene, sagde Vassili Rabinowitz.
– Ja, Store Wang, svarede Chiun, der troede, at Vassili var den største af alle sinanju-mestre.
Vassili kunne på et øjeblik hypnotisere hvem som helst og få dem til at gøre alt, hvad han ønskede.
Nu havde han besluttet at starte en atomkrig, og Remo gjorde alt for at stoppe ham. Men allerførst blev Remo nødt til at tage kampen op mod Chiun, og det blev en kamp på liv og død ...
Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie ”The Destroyer”, som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og ”The Destroyer”-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner; heriblandt ”Bressio” (1975) og ”Quest” (1987).
Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på ”The Destroyer”-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til ”The Destroyer”-serien. ”Remo Williams” er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE.
Show more