Boekomslag van Vaaleansinistä samppanjaa

Vaaleansinistä samppanjaa

Beschrijving van het boek

Vaihtelua elämään!

Kun Raija saa käsiinsä työkaverilleen tarkoitetun kutsun uuden hienon hotellin avajaisiin, ei hän mieti kauaa. Mitä haittaa siitä olisi, että hän menee tämän sijasta juhliin? Kollegahan on lomamatkalla, kutsu jäisi siis muuten käyttämättä. Kyllä Raijakin ansaitsee vaihtelua elämäänsä!

Hotellissa Raija asettuu huoneeseensa ja nauttii luksuksesta, kun huoneen ovella äkkiä odottaakin yllätys – komea smokkipukuinen mies ja pullo samppanjaa. Raija on tietämättään aiheuttanut aikamoisen sotkun, jota ratkovat niin hotellin omistaja kuin seuralaiseksi hälytetty tarjoilija Nipa. Raija yrittää karistaa järkytyksen mielestään ja nauttia juhlallisuuksista, olkoonkin, että se tapahtuu tuntemattoman miehen käsipuolessa. Mutta illan edetessä selviää, että Nipa on varsin sulava seuramies, charmikas ja valloittava persoona. Vaan mitä Raija voisi tehdä, kun hänellä kuitenkin on Matti, läheisyyskammoinen ja kaavoihinsa kangistunut Matti? Ei kai häntä henno upouuden tuttavuuden takia jättää? Onhan Nipallakin Lauransa. Mutta kun Nipa ja Raija viettävät aikaa yhdessä, ei kumpikaan voi kieltää tunteitaan...

Vaaleansinistä samppanjaa on alun perin julkaistu kirjailijanimellä Marita Lehti.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.
Auteur.Tuija Lehtinen

E-book

Fins