Boekomslag van Vejen hjem

Vejen hjem

Beschrijving van het boek

”Underholdende og litterært veludført historisk prosa, der forfører fra første side”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Ekstra Bladet

Drømmen om at bryde fri af sin stand sender en ung mand fra 1700-tallets København til Den danske Guldkyst.

Thomas er teologistuderende og en ung mand med store drømme. Da hans mor dør, mister han midlerne til at fortsætte sine studier, men til hans held træder enkefru Dorothea Kragh, en af rigets mest magtfulde skikkelser, ind i hans liv.

Enkefruen tilbyder ham en stilling som regnskabsassistent i Vestindisk-Guineisk Kompagni på den afrikanske guldkyst. Varetager han hendes interesserer i to år, lover hun at betale for hans uddannelse ved hans hjemkomst. Og selv om Thomas intet ved om det fremmede kontinent, eller om den handel han skal tage del i, takker han ja til hendes tilbud. Han på- mønstrer fregatten Leonora som tutor for børnene i en adelig familie, og snart har den smukke elev, Natalie, sat gang i hans fantasier om et fremtidigt liv, hvor én som hun vil være inden for hans rækkevidde.

Efter 6000 farefulde sømil når Thomas den afrikanske kyst, men intet er, som han havde forestillet sig. Magtspil og kærlighedsintriger tvinger ham på en rejse ind i landet, der forandrer alting for altid.

”Hans research er grundig, hans evne til at tegne scener og karakterer bemærkelsesværdig”

❤️❤️❤️❤️❤️

- Politiken

”Holder et højt spændingsniveau”

❤️❤️❤️❤️

- Femina

”En imponerende debutroman” – Information

”Underholdende … velskrevet og medrivende” – Jyllands-Posten