Jeg som anklager

Drabet i ubåden og andre sager fra den mørke side

Arvostelu 4.5
6h 36min
253 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Som anklager har Jakob Buch-Jepsen gennem en årrække ført sager mod nogle af samfundets værste elementer og stillet dem til ansvar for deres ugerninger ved de danske domstole. Drabelige detaljer i nogle af nyere tids mest ubehagelige straffesager har givet Jakob Buch-Jepsen endeløse arbejdsdage og søvnløse nætter. Men også stor forløsning, når retfærdigheden er sket fyldest, og ofre og efterladte har fået oprejsning.

Med denne bog ønsker Jakob Buch-Jepsen at give læseren indsigt i nogle af de sager, som har haft stor betydning for ham, som professionel og som privatperson. Mest kendt er sagen om journalisten, der aldrig kom hjem i live fra en sejltur i den hjemmebyggede ubåd UC3 Nautilus i august 2017. Den sag trak store veksler, både på anklageren og mennesket bag.

I bogen fortæller Jakob Buch-Jepsen for første gang om de mange overvejelser, strategier og tanker, der hørte til at være manden, der var „anklageren fra ubådssagen“. Han åbner sin personlige dagbog fra ubådssagen, og man får indblik i, hvor krævende en stor straffesag kan være.

Lukija(t)::

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Äänikirjan kesto:

6h 36min

Sivua:

253

Kielet::

tanska

Julkaistu::

29.3.2019

Äänikirjan kustantaja::

People's

ISBN Äänikirja::

9788770362580

E-kirjan kustantaja::

People's

ISBN e-kirja::

9788770362702

© People's (Äänikirja)