Politiets hemmeligheder

Jørn Moos genåbner Blekingegadesagen

5h 50min
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kriminalinspektør Jørn Moos stod i spidsen for det særlige efterforskningshold, som i 1989 afslørede en våbenspækket dæklejlighed på Amager og optrevlede Blekingegadebandens forbrydelser: en stribe røverier i millionklassen og det tragiske politidrab ved postkontoret i Købmagergade. Jørn Moos kendte alt til Blekingegadesagen. Mente han. Indtil han for nylig opdagede, at tingene hænger sammen på en helt anden måde, end han – og offentligheden – har troet i 20 år.

Sandheden er, at kriminalpolitiet op gennem 1980’erne havde mistanke til personerne bag banden fra Blekingegade og i en række konkrete sager endda var klar til at skride til anholdelser. Men stærke kræfter bremsede dem. Hver gang.

POLITIETS HEMMELIGHEDER er en kriminalinspektørs rejse tilbage i tiden. Jørn Moos kontakter gamle politifolk, opsøger vidner, endda et enkelt bandemedlem og finder gulnede dokumenter frem fra gemmerne. En stædig jagt på sandheden om Blekingegadesagen, som kun er blevet mere speget med årene, skydes i gang med denne bog.

Bogen udkom første gang i 2009.

Lukija(t)::

Äänikirjan kesto:

5h 50min

Kielet::

tanska

Julkaistu::

24.1.2022

Äänikirjan kustantaja::

People's

ISBN Äänikirja::

9788772387055

© People's (Äänikirja)