Bokomslag for Tubecon - Tubettajien kuka kukin on 2015

Tubecon - Tubettajien kuka kukin on 2015

Beskrivelse av boken

Hyvät naiset ja herrat, suomalaistubettajat a:sta ö:hön!

Dataa tubettajilta tubettajille, youtube-heimon raamattu, jota ilman on vaikea elää, kirja joka kertoo kaiken oleellisen yli kahdestasadasta tubettajasta Mentaalisavukkeesta Smokahontasiin.
Tekijät esittellään ja sisäpiirin salaisuudet jaetaan, perusfaktojen lisäksi tubettajat anatavat vastauksia mm. kysymyksiin, miksi tubetan, miten kanava on syntynyt ja mihin se on menossa, mitkä ovat omat suosikkikanavat tai -teokset ja mitkä asiat tai esikuvat vaikuttavat omaan vloggaamiseen.
Jokainen esittely sisältää myös tiukkaa dataa kanavan synnystä, suosiosta ja kehityksestä. Ja jokaisen esittelyn yhteydessä on paikka nimikirjoitukselle, jonka voi metsästää suosikkitubettajaltaan.
Tubettajien kuka kukin on pitää myös sisällään tiiviin "for dummies"-osion, josta saavat infonsa asiasta vähemmän tietävät, vanhemmat tai markkinavoimien edustajat.

TKKO on kirjaimellisesti teos tubettajalta tubettajille, sillä esittelyt kokoaa ja johdannon sisällön suunnittelee tarkkaan valittu tube-yhteisön jäsen. Tyylilaji on siis uskollinen Youtube-taiteen ja -tekemisen hengelle.
TKKOon kirja, jonka haluaa omistaa jokainen suomalaistubettaja ja tubettajan fani sekä heidän vanhempansa ja jota ilman yksikään median ammattilainen ei voi tulevaisuuttaan enää syksyn jälkeen suunnitella.

Tubecon on tubettajien itsensä järjestämä perhetapahtuma, jossa tekijät pääsevät tapaamaan toisiaan ja fanit fanittamiaan vloggaajia. Elokussa 2014 ensimmäistä kertaa järjestetty Tubecon keräsi Hartwall Arenalle yli 5000 vierasta.

Tubecon 2015 järjestetään jälleen Hartwall Arenalla lauantaina 15.8.