Alamaailman kuningatar

Alamaailman kuningatar

Description of book

Koukuttava poliisidekkari alamaailman välienselvittelystä ja kohtalokkaasta tragediasta Tampereella! Rikoskonstaapelit Hallavainen ja Sirkiä tutkivat arvokasta asuntoa, joka näyttää lähinnä teurastamolta. Verta on niin paljon, etteivät uhrit ole voineet selvitä hengissä. Kuka tai ketkä asunnossa ovat kuolleet ja missä ovat heidän ruumiinsa? Asukkaat, alamaailman kruunaamaton kuningaspari Teemu Karvia ja Karla Kuusivaara, ovat ainakin kadonneet kuin tuhka tuuleen.

Samoihin aikoihin sosionomiksi valmistunut Anu Murtovuo muuttaa Tampereelle. Hän ei ole koskaan ennen asunut siellä, mutta yllättäen hänet tunnutaan tunnistavan joka kulmalla. Uhkaavat tilanteet seuraavat toisiaan. Anu saa myös kuulla synkistä perhesalaisuuksistaan. Lopulta hän lähtee Madridin tummaan yöhön salaperäiseen tapaamiseen, jonka seurauksia hän ei pysty edes kuvittelemaan.

Alamaailman kuningattaressa kahden nuoren naisen elämät kietoutuvat toisiinsa kieroutuneella tavalla, eikä mikään ole sitä, miltä ensiksi näyttää. Päivi Alasalmen dekkari pitää piinaavan jännityksen yllä loppuun saakka.

AudiobookE-book

Finnish